Index Vakbarát Hírportál

Végre megvan, ki lesz Robert Pattinson Batmanjének főellensége

2019.10.20. 14:30

A Robert Pattinson-féle következő Batman-film (The Batman) stábjából már mindenkit leszerződtettek, csak a főgonoszt, Rébuszt játszó színészt nem, és mivel a kiszemelt Jonah Hill-lel nem tudott megállapodni a produkció, újból kellett kezdeni a keresgélést. A főgonosz így a Golden Globe-ra jelölt, eddig főleg művészfilmekben játszó Paul Dano lesz - tudta meg az IndieWire.

A Warner Bros. is megerősítette azt az információt, hogy Jonah Hill helyett Paul Dano fogja játszani Edward Nashton és a Rébusz szerepét Matt Reeves készülő, The Batman című filmjében Robert Pattinson Batmanjével szemben.

Ezt a szerepet korábban Jim Carrey játszotta a Mindörökké Batman című, 1995-ös filmben, amelyben Val Kilmer volt Batman, de szerepelt benne Tommy Lee Jones, Nicole Kidman és Drew Barrymore is.

Paul Danónak ez lesz az első szuperhősfilmje. A Szökés Dannemorából című sorozatért Emmy-díjra, a Szeretet és köszönet című filmért pedig Golden Globe-ra jelölt színész olyan filmekben játszott eddig, mint Paolo Sorrentino Oscar-jelölt Ifjúsága, a három Oscar-díjas 12 év rabszolgaság, Paul Thomas Anderson két Oscar-díjas Vérző olaja, vagy Nemes Jeles László kedvenc filmje, Kelly Reichardt Meek's Cutoff-ja (Járatlan út).

A The Batmant várhatóan 2021. június 25-én mutatják be. Macskanőt Zoë Kravitz fogja játszani a filmben.

Ne maradjon le semmiről!