Index Vakbarát Hírportál

Az Agymanókra emlékeztet a Pixar új mozija

2019.11.07. 16:43

Alig csengett le a Toy Story 4 sikere, máris kijött az első előzetes a Pixar új animációs filmjéhez, a Soulhoz. A Soul rendezője az a Pete Docter, aki korábban olyan sikereket készített, mint a Szörny Rt., a Fel! és az Agymanók. A Soul első blikkre leginkább az Agymanók világára emlékezetet, mert ez az animáció is a lelkünkkel, az érzéseinkkel, a személyiségünk kialakulásával foglalkozik. Mi érdekel minket szenvedélyesen? Miért pont az? Hogy lehetünk leginkább önmagunk?

A főhőse egy zenész, Joe, aki egy szép napon elveszíti a lelkesedését a zene iránt, ami addig mozgatta. Aztán elhagyja a testét, a lelke találkozik egy gyerek lelkével, és együtt elkezdik megkeresni a válaszokat a fenti nagy kérdésekre.

Az eredeti verzióban Joe Jamie Foxx hangján szólal meg, a mellékszereplők között olyan sztárokat találunk, mint Tina Fey, Daveed Diggs és Phylicia Rashad. A zenét pedig Trent Reznor és Atticus Ross írták a Nine Inch Nailsből.

A Soul 2020 június 19-én kerül az amerikai mozikba, Magyarországra is biztosan jön, de a bemutató dátuma még nem ismert. 

Ne maradjon le semmiről!