Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise még mindig jól néz ki talpig vadászgépben

2019.12.16. 14:59

Új előzetes érkezett a Top Gun: Maverick című filmhez, amelyben Tom Cruise ismét pilótának áll, ahogy azt tette az 1986-os filmben. Azt már a színész is elárulta korábban, hogy minden repülős jelenet valódi, szóval lesz miért izgulni a moziban.

Túl sok részletet nem sikerült dekódolni a mostani a trailerből azon kívül, hogy Cruise itt már egy veterán, tapasztalt pilótát alakít, akinek meggyűlik majd a baja a kollégáival, és továbbra is igazi fenegyerekként szeli az eget. Ami viszont feltűnt, hogy pár kockára látni egy tengerparti pacsizós jelenetet, ami után nagyon reméljük, hogy az első filmhez hasonlóan a második filmben is lesz majd egy forró strandröplabdás jelenet tele félmeztelenül pacsizó pasikkal.

Tom Cruise mellett felbukkan még a filmben Miles Teller (Haverok fegyverben, Whiplash), Jennifer Connelly (Alita, Véres gyémánt), Jon Hamm (Mad Men), Glen Powell (A számolás joga), Lewis Pullman (22-es csapdája) és Ed Harris is, aki az elmúlt években a Westworldben alakított óriásit. A filmet a Tron: Örökség-ért felelős Joseph Kosinski rendezte, és Amerikában januárban kerül a mozikba.