Index Vakbarát Hírportál

Új előzetest kapott a Tenet

2020.05.22. 08:55

Új előzetest kapott Christopher Nolan következő nagy dobása, a Tenet című fim. Érdekesség, hogy amíg az előző trailerben júliusi megjelenést írtak a filmnek, a mostaninál nem jelzik, mikor lesz a bemutató.

Egyelőre az új trailer alapján is nehéz dekódolni, miről szól majd a Tenet azon kívül, hogy a főszereplők megpróbálják megakadályozni a harmadik világháború kitörését, miközben valami nagyon nem úgy működik a világban, ahogy kéne. Mindebben nyakig benne vannak a nemzetközi kémhálózatok, és mintha az idő sem úgy működne a filmben, ahogy azt megszoktuk.

Az új trailert egyébként az állatira népszerű Fortnite online videójátékon belül mutatták meg először, és azt is bejelentették, hogy az egyik klasszikus Nolan-filmet majd külön le is vetítik a játékosoknak valamikor idén nyáron. 

Az egyelőre nem világos, hogy az eredeti július 17-i dátumnál marad-e a Warner, vagy későbbi időpontra csúsztatja a 200 millió dolláros film bemutatóját. A film szereplőlistája egészen parádés, kisebb-nagyobb szerepekben felbukkan majd Rober Pattinson, John David Washington, vagyis Denzel Washington fia, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki és a Nolan-filmekből sohasem hiányzó Michael Caine.