Index Vakbarát Hírportál

Elkészült a Mike Tysonról szóló sorozat, mutatjuk, mikor érkezik

2022.06.11. 08:33
Ayrton Senna, Colin Kaepernick és Michael Jordan után Mike Tyson is sorozatot kapott.

Mike Tysonról, az ökölvívás egyik legnagyobb alakjáról nyolcrészes sorozat készült Trevante Rhodes, a Moonlight és a Predator sztárja főszereplésével, amelyet várhatóan augusztus végén láthat először a nagyérdemű.

Kezd visszatérni a divatba, hogy ikonikus sportolókról készítenek sorozatokat, feldolgozva karrierjük legérdekesebb pillanatait és esetleges magánéletbeli kihívásaikat. Gondoljunk csak a kosárlabda legnagyobbjának tartott Michael Jordanre és a Last Dance-re, az amerikaifutballista Colin Kaepernick politikai szerepvállalását feldolgozó Colin fekete-fehérben című sorozatra, vagy az autósport egyik klasszisáról, Ayrton Sennáról készült Netflixes szériára.

Ezúttal a Hulu streamingszolgáltató vett elő egy ikonikus figurát, nevezetesen Mike Tysont, akinek életéről sorozat készül Craig Gillespie rendezésében.

A Mike című sorozat Tyson karrierjét mutatja be egészen a kezdetektől, az 1990-es évek sikerein és botrányain át – amiből természetesen nem maradhat ki a legendássá vált fülharapás sem Evander Holyfield kárára –, végezetül pedig a börtönévekbe is betekintést kaphatunk.

Tyson egyébként is tesz róla, hogy neve ne merüljön feledésbe. Néhány hete egy repülőgép kellemetlenkedő utasának mutatta meg, továbbra sem érdemes vele packázni, mert az ökle még mindig pusztító.

Várható megjelenését augusztus 25-re ígéri a Hulu.

A sorozat rövid előzetesét alább tudja megnézni: