Index Vakbarát Hírportál

Andy Vajna Lagzi Lajcsitól vesz házat Tatán

2009.07.31. 10:11
Rövidesen átadják azokat az apartmanházakat, amiket Galambos Lajos épített. Andy Vajna is vesz egyet, nyolcszemélyes jakuzzival a tetőteraszon, a nappaliban fehér zongora és kandalló lesz.

Szeptemberben lesz az átadása Lagzi Lajcsi öko-lakóparkjának a tatai Öreg-tó partján, a Tófarokban. Az első ütemben hatvan apartmant építtetett két háztömbben - tudtuk meg a Napi Gazdaságból.

Áruk berendezéssel együtt 275 ezertől 500 ezer euróig terjed. Galambos Lajos elmondta, a válság ellenére sikerült terveit teljesíteni külső hitel felvétele nélkül. Az első vevők között van Andy Vajna.

A Kemma.hu szerint a producer már az apartmant is kiválasztotta, egy 200 négyzetméteres lakást, amihez 150 négyzetméternyi tetőkert- és tetőterasz tartozik. Nyolc személyes jakuzzi van a tetőteraszán, a nappaliban fehér zongora és kandalló áll. Moziszoba is van, és tervezi többek között Sylvester Stallone meghívását is - állította a lapnak a trombitaművész.

Galambos Lajos Tata közelében egy olyan ökotelepülés kialakítását is tervezi, ami alkalmas lesz az aktív, stresszmentes pihenésre. Galambos ingatlanfejlesztőként már túl van a szárnypróbálgatáson, épített lakásokat Komáromban is az egykori szovjet katonai laktanya hasznosításával és befektetőként részt vett a komáromi lovarda felújításában.