Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Elhanyagolják a leszbikus farkasembert

2007.09.24. 09:32

  • A dögös ausztrál szinésznő, Victoria Hill is felpróbálta Wonder Woman csillagsávos dresszét, de hogy őt láthatjuk-e a Justice Leauge filmben, még nem dőlt el. A DC legnépszerőbb hőseit (Batman, Superman, Flash, Green Lantern és társai) felvunoltató képregénysorozat moziváltozatával kapcsolatban sok a találgatás. Volt szó arról, hogy ugyanolyan technikával készül majd, mint a Beowulf (a zöld háttér előtt hús-vér színészekkel felvett jelenetekre utólag húzzák rá a csillogó-villogó CGI-köntöst), de mégis inkább úgy tűnik, élőszereplős blockbuster lesz (Christian Bale és a Christopher Reeve-hasonmás Brian Routh nélkül). A rendező a Táncoló talpakkal Oscar-díjjal jutalmazott George Miller, a forgatókönyvet Kieran Mulroney és felesége, Michelle Mulroney írják. Bemutató 2009-ben. (via cinemablend)
  • Tolódott a leszbikus farkasemberes film, a Jack and Diane forgatási startja. A függetlenfilmes Bradly Rust Gray ősszel kezdte volna a közös munkát az X-Men Kitty Pride-jával, Ellen Page-dzsel, és Olivia Thirlbyvel. A két fiatal színésznő (akik már a Junoban is együtt szerepeltek) New Yorkban összeismerkedő leszbikus párt alakítanak, akik a szokásos párkapcsolati gondok mellett azzal is kénytelenek szembesülni, hogy az egyikük időnként farkasemberré változik. (via slashfilm)
  • Tony Scott ismét kedvenc színészével, Denzel Washingtonnal forgat. A rendező ezúttal egy 1974-es krimit, a The Taking of Pelham One Two Three-t szabja át a stílusjegyévé vált kézikamerás, agyonfeliratozott, pörgős akciófilmmé. Az eredetiben (nálunk Hajsza a föld alatt címen futott) bűnözők szállnak meg egy New York-i metrószerelvényt, és egy órát adnak a hatóságoknak, hogy összeszedjenek egymillió dollárt, különben percenként lelőnek egy utast. Az ügyben nyomozó rendőrt Walther Matthau játszotta, most Denzel Washington futhat versenyt az idővel. Nem ez az első közös munkája Tony Scottal, korábban együtt vitték sikerre Az utolsó esélyt, A tűzben edzett férfit, és a Deja Vut. (via cinemablend)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport