Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Robbantós videó a Hulk-forgatásról

2007.10.06. 10:55
Tovább tombol Torontóban a megújult Hulk. Ezúttal több autót felrobbantottak a forgatáson, és az egyik jó harminc métert fel is repült a levegőbe. A látványos jelenetről egy egész jó felbontású, de kicsit remegős videó is készült. A stresszérzékeny szuperhőst Edward Norton játssza, akinek erőszakos alteregóját most nem Brad Pitt jeleníti meg, a zöld óriást digitálisan rakják össze. A bemutató valamikor jövő nyáron várható. (via slashfilm)

Egymillió dolláros váltságdíjat követel egy francia taxis Ashton Kutcher mobiljáért, amin állítólag legalább haminc közös pucér kép található róla és a negyvenes Demi Moore-ról. Az exkluzív MILF-fotósorozat mellett persze egy csomó híresség telefonszámát is tartalmazza a telefon, amit a színésznő huszonkilenc éves fiúja egy nyaralás alatt felejtett egy taxiban. (via egotastic)



Újabb csapás érte Tom Cruise antinácis filmjét. Miután végre beszabadultak a német hatóságok által féltett történelmi helyszínre, a Bendlerblockba, megsemmisültek az ott forgatott jelenetek. A Valkűr producerei tagadják, hogy valaki szándékosan szabotálná a filmet. "Ez egy technikai baki, ami más forgatásokon is előfordul" - mondta Carolin Bitzer, a produkció egyik sajtósa. A jeleneteket ettől függetlenül újra kell venni, úgyhogy fogalmazhatják megint a beadványokat. (via AFP)

A Weinsteinék visszadobták Kevin Smith rendhagyó horrorját, amit egy véres szájú, meleggyűlölő vallási vezető, a Westboro Baptista egyház feje inspirált. Úgy tűnik a producerpáros a Grindhouse-bukta után megrettent a bevállalós filmtől, pedig végre valami újat is láthattunk volna Smith-től, aki legutóbbi filmjéhez újra Dantét, Randalt, Jay-t és Néma Bobot vette elő. (via slashfilm)

Hétvégi bónuszként itt egy válogatás, amiből hosszabban el lehet csemegézni. A tíz legjobb leszbikus filmjelenetet gyűjtötte össze egy blogger Naomi Watts kanapés hentergésétől a punciszagolgató Angelina Jolie-ig. Mi hiányoljuk a felsorolásból a fiatal Susan Sarandon és Catherine Deneuve leszbijelenetét Tony Scott 83-as vámpírfilmjéből, Az éhségből.