Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Filmen esik egymásnak Batman és Superman

2007.10.07. 11:59

Lindsay Lohan kijött az elvonóról, és állítólag már ebben a hónapban elkezdhet forgatni a Dare to Love Me című romantikus drámában, ami egy tangóénekes útját dolgozza fel Buenos Airestől Párizsig. Lohan vagy a főszereplő első szerelmét játszhatja, egy dél-amerikai kurvát, akit lelőnek, vagy azt a nőt, aki Párizsban megváltoztatja az énekes életét, de már azon sem lepődnénk meg, ha valami kisebb falatot szánnának neki. A huszonegy éves színésznő ebben az évben már harmadjára járta meg az elvonót, miután összetört egy autót, többször letartóztatták, és még a sztriptízfilmje, az I Know Who Killed me is megbukott. (via perez hilton)


A Justice League-mozi a most kiszivárgott infók szerint a szuperhőscsapat eredettörténetét mutatja majd be, és gigantikus párharcok várhatók Batman és Superman, meg Superman és Wonderwoman között. A filmben fontos szerepet kap egy Maxwell Lord nevű üzletember, aki a háttérből manipulálja a szuperhősöket, és kiborghadseregével képes átvenni az irányítást az emberek felett. (via slashfilm)

Bár a Halo moziverziójának előkészítése már tavaly elakadt, még sokan bíztak abban, hogy megfilmesítik az egyik legnépszerűbb lövöldözős (konkrétan FPS) játékot, amiből már több mint húszmilliót adott el a Microsoft. A projektre Peter Jackson által kijelölt fiatal rendező most viszont minden reményt eloszlatott: „A Halo-film teljesen bedöglött – mondta egy interjúban Neill Blomkamp. – Két stúdió dolgozott a filmen, a Fox és a Universal, de nem jöttek ki egymással." Bár a rendező a Halo 3 játék megjelenésével egy időben összerakott pár kisfilmet, ami újra felélesztette a rajongók reményeit, most azt is elmondta, hogy ezek mindössze a játék promójához készültek. (via ign)