Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Mel Gibson és James Cameron háza is ég

2007.10.23. 10:45
  • Miután Anthony Hopkins megerősítette, hogy ő játssza a farkasembermaszkos Benicio del Toro apját a The Wolf Man című horrorban, az angol színész újabb lenyűgöző szerepet fogott. A Psycho forgatását feldolgozó Alfred Hitchcock Presents című filmben a brit színész a suspense-mestert alakítja, és ebben a videóban egy kis ízelítőt is ad. (via MTV movies blog)

  • Már több mint hatszáz ház égett le a dél-Kaliforniában kitört erdőtűzben, eddig állítólag Mel Gibsont, Sean Pennt, James Cameront és Cindy Crawfordot kellett kimenekíteni az otthonából. A lángok által veszélyeztetett Malibuban lakik még többek között Jennifer Aniston, Bill Murray, Goldie Hawn, Jeff Bridges, Courteney Cox és Tom Hanks is, de róluk egyelőre nincs hír. Ezen a videón a kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger demonstrálja, hogy ura a helyzetnek, bár a végére belegabalyodott kicsit a beszédébe. A hétfő óta terjedő tűzben eddig tizenhat tűzoltó és huszonöt civil sérült meg, egy ember meghalt, és a helyzet az elkövetkező napokban várhatóan csak romlani fog a száraz idő és az erős szél miatt. (via TMZ)


  • Miután a Superman visszatér forgatókönyvírói kiszálltak a folytatásból, a stúdió a nulláról építené fel a következő filmet. A forgatás eddig azért csúszott, mert Bryan Singer lelépett Berlinbe, hogy Tom Cruise-al dolgozzon a Valkűrön, és Singer most ezt a szuperhős-sorozatot is elbukhatja. Korábban a Fox az X-Men harmadik részét vette el tőle, és passzolta le Brett Ratnernek, aki jól le is rontotta a színvonalat. Az új Superman-mozi történetére Mark Millar gyúr nagyon. Az ő képregényéből forgatták le nyáron a Wantedet, amiben Angelina Jolie gépfegyverrel randalírozik.  (via Cinemablend & Slashfilm)
  • Az amerikai remakerek leváltják az Átok japán rendezőjét, és a horrorsorozat harmadik részét Toby Wilkinsre bízzák, aki eddig főleg speciális effektekkel foglalkozott, de az Átok-sorozathoz is rendezett pár rövidfilmet. (via Joblo)