Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Van még szabad hely az Enterprise-on, de a Ewingok birtoka lassan betelik

2007.10.24. 09:18

  • Rob Cohen újabb fotót tett közzé a Múmia 3: A Sárkánycsászár kriptája forgatásáról: ezúttal a gonosz Han császár (Jet Li) üdvözli repülőrúgással az Indiana Jones-imitátor Brendan Frasert. A kép itt látható nagyobb felbontásban. A kalandfilm 2008 augusztus 1-jén kerül a mozikba. (via slashfilm)
  • Sok színészt szóba hoztak már a Dallas mozifilmmel kapcsolatban, de John Travolta volt eddig az egyetlen betonbiztos pont a produkcióban, mint Jockey Ewing. Az öreg Jock szerepére James Brolint kérték fel, aki civilben Barbra Streisand férje (a színész állítólag hasonlít is elődjére, Jim Davis-re), Ellie valószínűleg Diane Ladd lesz. Ha a hírek igazak, az itthon még ismeretlen Minka Kelly is ott domboríthat a vásznon, mégha mellben nem is olyan erős, mint az eredeti Pamela Ewingot alakító Victoria Principal. Minka Kelly egyébként a sorozatfüggők és a férfimagazin-olvasók kedvence. A Friday Night Lights sztárja 27 éves, és 42. helyezett a Maxim magazin "2007 száz legdögösebb nője" listáján. Az apja az Aerosmith gitárosa, Rick Dufay. Legközelebb Jamie Foxx és Jennifer Garner akciófilmjében, a The Kingdomban láthatjuk. A Dallas című filmre visszatérve: rendezője az Én a kémet is jegyző Betty Thomas lesz, a forgatás 2008 nyarán indul. (via cinemablend)


  • A tizenegyedik Star Trek-film stáblistája már végleges, de a kisebb szerepekre még mindig keresik a megfelelő embereket. A "bájos arcú" titulussal ellátott Keri Russel például Chapel nővérként léphet az Enterprise fedélzetére, Tom Cruise viszont határozottan cáfolta, hogy űrkalandokba keveredne a JJ Abrams új filmjében. (via Cinemablend)