Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Angelina Jolie anorexiás akcióhőssé változott

2007.10.30. 09:57

  • Az Empire leközölt néhány hivatalos fotót a Wantedből, így most mindenki borzonghat a csontsoványra fogyott színésznőn. Timur Bekmambetov új filmje Mark Millar azonos című képregényén alapul, ami a Mátrix, a Harcosok klubja és az X-Men sajátos elegye. Angelina Jolie egy Fox nevű bérgyilkost alakít, akit a főnökei többnyire "kibaszott ámokfutó pszichopata picsa"-ként emlegetnek. Fox feladata, hogy az IKEA-bútorok közt punnyadó céges yuppie-ból (James McAvoy) igazi elitkatonát faragjon egy titokzatos bérgyilkos csapat, a Testvériség számára. Fox a képregényben ilyen lökhárítókkal rendelkezik - mindenki döntse el maga, hogy az anorexiás Angelina Jolie mennyire volt jó választás erre a szerepre. (via cinematical)
  • A Szállítóhoz hasonlóan folytatást kap Jason Statham másik rohangászós-lövöldözős akciómozija, a Crank - Felpörgetve is. Chev Cheliosnak az első részben folyton harcolni és dugnia kellett, mert a szervezetébe juttatott mérget csak az adrenalin-löketek tudták ideig-óráig semlegesíteni. A második rész a Crank - High Voltage (Crank - Magasfeszültség) nevet kapta. Ezúttal egy kínai gengszterfőnök szívatta meg a kopasz akcióhőst, mivel olyan szívet operáltatott be a mellkasába, amit időnként fel kell tölteni elektromossággal, különben leáll. A főszereplőt így valószínűleg nem leszopják autós üldözés közben, hanem újjáélesztik, mint James Bondot a Casino Royale-ban. A Crank 2 író-rendezője ugyanaz a Brian Taylor lesz, aki az első részt is jegyezte, bemutató 2009-ben. (via cinemablend)
  • Biohazard: Degeneration címmel 3D-s rajzfilmsorozat készül a Resident Evil-trilógiából. A film alapjául szolgáló konzoljáték Japánban Biohazardként, nálunk a leglepukkkantabb játékteremben is Resident Evilként fut, 1996-os első megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend, jelenleg a negyedik résznél tart. Ehhez képest a 45 millió dollárból forgatott Resident Evil 3 épp hogy csak visszahozta a gyártási költségeket 50 milliós bevételével. A Sony mindenesetre bízik abban, hogy lesz igény a zombimészárosok folytatásos kalandjaira. (via Variety)