Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Gyönyörű a lehetséges Bond-lány

2007.11.14. 10:04
  • Bár a Vuk a szívünk csücske, a kis Vuktól tartunk. Sajnos egy újabb rossz hírt kell közölnünk: Ganxsta Zolee egy rappelő varjút alakít, aki a film narrátora is egyben, valamint Pierrot-val karöltve elvállalták a film betétdalát is. Az egész hírben az a legviccesebb, hogy a médiakampányban nem reagáltak a film csúszására: november 12-én megírta zene.hu, hogy Lola énekli az egyik betétdalt a novemberben mozikba kerülő rajzfilmben, mi 13-án megírtuk, hogy még nem tudni, mikor lesz a bemutató, és december végéig biztosan nem mutatják be, erre ma Ganxsta Zolee-val jött a stop.hu, ahol finoman azért jelölik, hogy csak hamarosan jön a film.
  • Mióta Sylvester Stallone rájött, milyen zseniális rendező, azóta nemcsak a Rambo folytatását készítette el, hanem már az Edgar Allen Poe-filmhez castingol. A Cinemablend fülese szerint Viggo Mortensen lesz a költő, de a Gyűrűk Ura sztárja még valamit változtatni a forgatókönyvön. Korábban Robert Downey jr. neve is felmerült erre a szerepre. A hírt még nem erősítették meg. (Cinemablend)
  • Ezer dollárt kell fizetnie a 23 éves Jose Duarténak, aki júliusban megnézte a Simpson-filmet, mobiljával titokban rögzítette, majd feltette a netre. 3213-an töltötték le a filmet, mielőtt leszedték volna. Az ausztrál hatóságok szerint ez volt az első illegálisan feltöltött Simpson-film, ami ezután gyorsan felkerült a BitTorrentre is. (smh.com)
  • A James Bond-filmek előkészületei mindig izgalmasabbak a filmnél, hiszen ilyenkor zajlik a Nagy Bond-lány Verseny. Egyes hírek szerint (MI6 híre, amit átvett a Cinemablend+Cinematical is) a mexikói szépség, Mayrín Villanueva tűnik befutónak a szerepre, amit egyébként a férje árult el. A Marc Foster rendezte Bond 22-höz már több válogatást tartottak, de Daniel Craigéknek eddig senki nem jött be igazán. Viszont ő nekünk nagyon. Csak nézzék:



A 32 éves színésznő több mexikói sorozatban játszott, egyikből egy kis részletet bemutatunk, hogy érezzük, milyen kaliberű színészről beszélünk: