Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Catherine Zeta-Jones nem kellett a musicalbe

2007.11.21. 10:28
  • Catherine Zeta-Jonest kihúzták a Nine című Rob Marshall rendezte musical adaptációból, miután összeveszett a gyártókkal. A hírek szerint elégedetlen volt a neki felajánlott kicsike szereppel. A filmben Javier Bardem és Penelope Cruz alakítják a főszerepeket, akik a való életben is egy pár. (Cinemablend)

  • A Mulholland Drive-ból és a 21 grammból ismert Naomi Watts alakítja az ügyeletes hősnőt a Dan Brown-regényből készülő Angyalok és Démonokban Tom Hanks mellett. A forgatás kezdete csúszni fog a forgatókönyvírók sztrájkja miatt. A Da Vinci-kód folytatásában Langdon professzor egy részecskefizikusokat gyilkoló szekta után nyomoz, ám ezúttal nem Sophie Neveu (Audrey Tautou) segít neki, hanem Vittoria Vetra, a svájci atomtudós, Leonardo Vetra lánya. Az előző részhez hasonlóan az Angyalok és démonokat is Ron Howard rendezi, bemutató 2009 május 15-én. (Slashfilm)
  • Stephen Sommers elkezdheti végre a Brüsszelben játszódó G.I.Joe-filmjét, amiben nem a menő katonákat választották ki először, hanem a női főszereplőt, Sienna Millert. A film bemutatására 2009 nyaráig várnunk kell. (Rotten Tomatoes)
  • A Pitch Blacket és a Riddick: A sötétség krónikáját jegyző David Twohy elkezdett dolgozni a Riddick folytatásán. Ez gondolom csak a legelvakultabb rajongóknak érdekes, mert az Universal stúdiót nem valószínű, hogy érdekelné a borzalmas jegybevételei miatt: a 110 millió dollárból készült film 57 milliót szedett össze.
    (Cinemablend)
  • Johnny Deppnek korán elkezdődött a szünet, mivel a sztrájk miatt tolódik a Shantaram című filmjének forgatását. A Mira Nair rendezte film forgatókönyvét Gregory David Roberts regénye alapján készítik. A sztori egy ausztrál szuperhősökért rajongó férfiról szól, aki életét megváltoztató döntést hoz, miután kiszabadul az indiai börtönből. (Star central)
  • Minden álmunk így teljesüljön! A készülő Knight Rider-filmbe visszatér a legendás David Hasselhoff, minden németek némete. Nem tudni, mekkora szerepet kap a filmben Michael Knight, aki utoljára 1991-ben vezette KITT-et, de biztos segít a fiának üldözői elől megmenekülni. (E! Online/Yahoo)