Index Vakbarát Hírportál

Reggeli hírek: Brad Pitt megunta a filmet

2007.11.22. 10:11
  • Utolsó pillanatban ugrott ki Brad Pitt a State of Play című filmből, amit Az utolsó skót király rendezője, Kevin Macdonald jegyez. A stúdió álláspontja szerint a hollywoodi sztrájk miatt van az egész, mert még dolgozni kellene a könyvön, de Pittnek csak most van ideje forgatni. Ennek ellenére nem értik a lépését, ráadásul korábban a Fountain című filmből is lelépett. Az Universal most főszereplőt keres: Johnny Depp és Russell Crowe került szóba. A produkciónak amúgy nagyon jó névsora van: Helen Mirren, Edward Norton, Robin Wright Penn, Jason Bateman. A stúdió jogi útra terelheti az ügyet. (Reuters/Yahoo)
  • Az AICN-en arról számoltak be, Christian Bale aláírt egy szerződést a Terminátor 4-re. A pletykára még nem láttunk cáfolatot, úgyhogy addig próbáljuk idősebb John Connorként elképzelni ezt a többre hivatott fiatalembert, aki új erőt adott Batmannek is. (Cinematical)
  • Kevin Smith készülő pornófilmjében, Ziri and Miri Make a Pornóban a Felkoppintva lúzer apája, Seth Rogen kapta az egyik szerepet, míg a másikat, Elizabeth Bankst is a 40 éves szűzből ismerhetjük. (Cinemablend)
  • Filmrajongók, nézzétek meg a Múmia rendezőjével, Rob Cohennel készült rövid werkfilmet (itt kell a 1st Night videóra klikkelni), mert hihetetlen izgalmas a felépített utca és a kameramozgások. (Cinemablend)
  • A jövő év egyik legizgalmasabb filmjének ígérkezik a Tim Burton-Johnny Depp nevével jelzett Sweeney Todd, amiből most egy dalrészletet nézhetünk meg. (Cinematical+Cinemablend)