Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Emberöléssel gyanúsítják a Ponyvaregény forgatókönyvíróját

2008.01.14. 11:35

  • Vasárnap őrizetbe vették az Oscar-díjas Roger Avaryt, akit emberöléssel és ittas vezetéssel gyanúsítanak. A Ponyvaregény és a Beowulf társforgatókönyvírója vasárnap éjfél után karambolozott Kaliforniában. A balesetben meghalt a kocsijában ülő olasz férfi, és megsérült a forgatókönyvíró felesége. Avaryt ötvenezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték. (via AP)
  • Kétrészesre tervezik az utolsó Harry Potter-filmet, közölték a hatodik részen dolgozó stábbal. A brit bulvárhírre azért ne bontsunk rögtön pezsgőt, bár a felvetés abból a szempontból jogosnak tűnik, hogy az utolsó könyv több mint kétszer olyan hosszú, mint az első. A pluszmunkát tovább inspirálhatja, hogy ez akár egymilliárd dollár pluszbevételt is hozhat, miután a Harry Potter és a Főnix rendje most például 938 milliónál tart. (via The Mail on Sunday)
  • Jason Stathamet újra sanyargatják, ugyanis készül a Felpörögve második része. „Ez sokkal nagyszabásúbb lesz – jelentette be a producer, Tom Rosenberg. – Ami a második részben Jasont hajtja, az jóval durvább, mint a drog az elsőben. (via Slashfilm)
     
  •                
    Netre kerültek az első fotók arról az autóról, amivel Speed Racernek kell megküzdenie a Wachowski testvérek autóversenyzős filmjében. Még több kép erre. (via Cinemablend)