Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Scarlett Johansson rendez

2008.01.15. 10:39
Pénteken helyezik vád alá tegnapi, halált okozó balesete után Roger Avaryt, aki a szóvivőjén keresztül üzent: „Roger őszinte részvétét küldi az elhunyt családjának. Nem lehet szavakba foglalni, mennyire sajnálja a történteket, a tragikus baleset örökre kísérteni fogja.” (via AP)


Scarlett Johansson nemcsak játszik, énekel, de már rendez is, bár egyelőre csak egy rövidfilmet. A Paris Je T'aime mintájára készülő New York, I Love You tizenkét kisfilmből áll majd össze, és bár Woody Allen például kimaradt, talán Johanssonnak besegít. Érdekes, hogy a csapatba bevették az Oldboyt jegyző Park Chan-Wookot, és kedvenc német-török rendezőnket, Fatih Akint is. (via Slashfilm)


Újabb videó került elő a Rambóból, igaz, a hang még félkésznek tűnik, de pont a géppuskaropogás és a nyögések váltakozása adja a klip nyers erejét. Még több rambós videó itt. (via Joblo)

Will Smith fia újabb filmszerepet kapott, és A boldogság nyomában után most apuka nélkül kell megbirkóznia a forgatással. Jaden Smith egy tudós nyolcéves kisfiát játssza, aki először veszi fel a kapcsolatot a The Day the Earth Stood Still földönkívülijével, Keanu Reevesszel.