Index Vakbarát Hírportál

Mark Wahlberg kokain-nagykereskedő lesz

2008.01.18. 14:46
  • Még be sem fejezte az Indiana Jones negyedik részét, de már megindultak a találgatások arról, hogy mit rendez Steven Spielberg legközelebb. Sokáig a régóta tervezett Lincoln-életrajzról beszéltek, de most úgy tűnik, mégis az 1968-as chicagói megmozdulások utáni perről szóló Trial of the Chicago Seven kerül sorra. A Vanity Fair korábban felröppentette, hogy Will Smith, Taye Diggs, Adam Arkin, Kevin Spacey és Philip Seymour Hoffman is játszani fog a benne, és Will Smith új filmjének brazíliai bemutatóján kvázi megerősítette a hírt.

  • A Legenda vagyok rendezője pedig azt erősítette meg, hogy létezik egy alternatív befejezése is a filmnek, ami a második dvd-kiadáson fog szerepelni. Részleteket egyelőre nem lehet tudni, bár Will Smith "kevésbé kommersznek" nevezte ezt a változatot, így jó eséllyel meg lehet jósolni, hogy jobban fog hasonlítani Richard Matheson eredeti könyvének befejezéséhez. (via Rotten Tomatoes)
  • Harvey Keitel újra Martin Scorsesével dolgozik. A két nagy öreg a Káosz (Chaos) című filmben fog összedolgozni, Keitel producerként, Scorsese pedig vezető producerként tevékenykedik majd. A film New Yorkban játszódik, két szerelemből kiábrándult emberről szól, akik a nagyvárosban találkoznak egymással. Rendezője és forgatókönyvírója Daphne Kastner, kinek tehetségében az összes producer biztos, és a forgatókönyvet is zseniálisnak tartják. A forgatást júniusban kezdik. (via Variety)
  • Mark Wahlberg, alias Marky Mark szerződést írt alá a Paramounttal, miszerint Peter Berg következő filmjében Jon Roberts kokain-nagykereskedőt fogja alakítani, akinek a történetét a Kokaincowboyok (Cocaine Cowboys) című dokumentumfilmben már egyszer feldolgozták. Roberts, miután kitüntetéssel a mellén hazatér Vietnamból, egy drogkereskedő bandához csapódik, és kis idő múlva már millió dolláros kokainüzleteket bonyolít a hetvenes évek Miamijában. De csak addig, amíg egy társa fel nem adja, mert ezután tíz év börtön következik. A mozinak még nincs címe, a rendező, Peter Berg jelenleg a Hancock című film utómunkálatait végzi, melynek főszereplői Will Smith, Charlize Theron és Jason Bateman. (via Variety)