Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: del Toro hobbitozik, Tarantino megruház egy paparazzót

2008.01.29. 10:34
Legutóbb még a Harry Potterért lelkendezett, azóta már a Hobbitot szemelte ki magának Guillermo del Toro. Miután Peter Jackson elrendezte a New Line-nal a dvd-bevételek ügyét, most a Hellboy rendezőjével ült le tárgyalni, aki 300 millió dollárból hozhatná össze a kétrészes Hobbit-mozit. A forgatás 2009-ben kezdődhet. (via Cinematical)



A köpenyt most nem toldották hozzá, de megint megtekinthető Batman új szuperhősruhája, amiben a The Dark Knightban feszít majd Christian Bale. Az új fazon valamivel barázdáltabb, mint az első film álruhája, és kicsit elárvultan mutat üresen. Mindenesetre ez egy valamivel teljesebb, de homályosabb fotó, mint amit decemberben mutattunk. (via joblo)

Daniel Craig leereszkedik egy kötélen, majd M-el találkozik a kőbányai lakótelepen. A legújabb Bond-film forgatásán készült videót itt nézheted meg. (via IGN)


Tarantino rövid, de intenzív közelharcot folytatott egy lesikamerással a Sundance Filmfesztiválon, miután a fickó megpróbálta felvenni, ahogy a rendező egy kávézóból távozik. Egy kis kameracibálás és egy enyhe rugás után aztán jobb belátásra tért Tarantino, hiába provokálta tovább a paparazzo. (via Joblo)