Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Negatív nézettségi rekordott dönthet az Oscar-gála

2008.02.26. 11:03
  • Az idei volt minden idők legnézetlenebb Oscarja az előzetes adatok szerint. Az 1974 óta vezetett statisztikában a leggyengébb év címet eddig 2003 tartotta, akkor 33 millióan követték a Chicago győzelmét. Most a Coen fivérek diadalmenetét átlagban 25 millióan ülték végig. Pedig az elején még 33 millióan vágtak neki, de aztán sokan feladták. Közben még egy bakira is rámutattak szorgos bloggerek: Brad Renfrót kihagyták abból az összeállításból, amiben az elmúlt egy évben meghalt hollywoodi filmesekre emlékeztek. "Sajnos nem férhetett bele mindenki" - intézte el ma az ügyet az Akadémia szóvivője, Leslie Unger. (via E! online)
  • A Felpörgetve 2 után A szállító harmadik részével folytatja Jason Statham. A forgatókönyvet most is Luc Besson írja, a rendezőt, Louis Leterriert viszont az ütős nevű Olivier Megatonra cserélték. (via Joblo)
  • Visszatérhet a vászonra Jason Bourne is. A Variety egy hosszú cikk aljába rejtette el az infót, hogy Matt Damont és Paul Greengrasst beszervezték a negyedik Bourne-mozira. Konkrét szerződésről mondjuk még nincs szó, és a folytatást az is nehezíti, hogy a harmadik részt nagyon szépen lezárták: a tévedhetetlen CIA-ügynök tisztázza a múltját és leszámol az elenfeleivel. Ráadásul Matt Damon már a Bourne-ultimátumra sem edzett annyit mint a korábbiakra. (via Variety)
  • Zárásként mutatunk egy újabb Indiana Jones-plakátot, ami elég béna a korábbi kettőhöz képest. Talán pár nap és kiderül, hogy ez csak valami rajongói próbálkozás. (via Slashfilm)