Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Angelina Jolie lehet az új Macskanő

2008.07.31. 10:10
  • Mike Myers már írja az Austin Powers negyedik részének forgatókönyvét, aminek a középpontjában Dr. Genya és a fia közötti viszony áll. „Ez sokkal személyesebb film lesz, az apa-fiú kapcsolathoz a saját életéből is merít” – nyilatkozta egy név nélküli informátor. (via Deadline Hollywood Daily)
  • Angelina Jolie lehet az új Macskanő, miután állítólag már a tárgyalások végéhez közelednek a színésznővel. A 74 éves Julie Newmar, aki a 60-as években játszotta a szuperhősnőt, már jóváhagyta a választást: „Angelinának nagyon jól állna a szerep. Nem csoda, hogy érdekli, Macskanő Batman egyetlen igaz szerelme”. Macskanő utolsó inkarnációja Halle Berry volt, akit négy éve porig aláztak a kritikusok az alakításáért. (via The Movie Blog)

  • A 2011-re beütemezett Pókember 4 előtt Venommal készítene külön filmet a Sony. A forgatókönyv eső változata már kész, de most újabb szerzőket keresnek, és könnyen lehet, hogy a főszerepre is mást találnak Topher Grace helyett, aki a Pókember 3-ban játszotta a földönkívüli parazitát. (via The Hollywood Reporter)
  • Kijött a Terminátor 4 első posztere, amin egy T-600-as néz fenyegetően (via Joblo):