Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Tom Cruise-t lecserélték Angelina Jolie-ra

2008.08.12. 07:32
  • Jake Gyllenhaalból kigyúrt állat lett a Prince of Persia marokkói forgatására, derül ki a Just Jared legfrissebb fotósorozatából. Pedig eddig inkább a vékony csodabogarak szerepét kapta meg, többek között a Donnie Darkóban és a Zodiákusban is. Bár a Bőrnyakúakban láttuk már izompacsirtának, most hosszú hajjal majdnem olyan, mint Conan, a barbár. A Prince of Persia: The Sands of Time az 1989 óta népszerű Prince-videójátékokból azt a részt dolgozza fel, amikor a VI. századi perzsa kalandor (Gyllenhaal) beleszeret Tamina hercegnőbe (őt az új Bond-lány, Gemma Arterton alakítja), megszerzi az Időhomokot, amivel mátrixosan belassítva oda-vissza ugrálhat az időben, és lekaszál mindenkit, aki el akarja tőle venni a nőt vagy a varázstárgyat. A filmet a Harry Potter és a tűz serlegét is jegyző Mike Newell rendezi, és már a premier-időpont is megvan: 2010. május 28. (via JustJared)

forrás: JustJared

  • Mickey Rourke így néz majd ki Darren Aronofsky pankrátor-filmjében, a The Wrestlerben, amiben Nic Cage helyett játssza el Randy "The Ram" Robinsont. A filmben az Oscar-díjas Marisa Tomei sztriptíztáncol majd, természetesen erről is van kép. A The Wrestlinget elvileg még az idén bemutatják a torontói filmfesztiválon szeptemberben, jövőre pedig jön a rendező másik bunyós filmje, a The Fighter, ami "Irish" Micky Ward bokszoló életútját dolgozza fel, Brad Pitt-tel és Mark Wahlberggel a főszerepben.(via slashfilm)

forrás: slashfilm

  • Tom Cruise-t Angelina Jolie-ra cserélték az Edwin A. Salt című kémthriller forgatókönyvében (aminek így a címe is megváltozik), bár a nagycsaládos színésznő még nem írta alá a szerződést. Cruise sokáig érdeklődött a film iránt, végül kilépett. Az okokat egyelőre nem tudni, de a döntésében közrejátszhatott az is, hogy még mindig nincs végleges rendezője a produkciónak. A korábban esélyes Michael Mann (Szemtől szemben), Terry George (Hotel Ruanda) és Peter Berg (Hancock) után most úgy tűnik, Phillip Noyce lehet a befutó, mivel korábban olyan Tom Clancy-regényekből készített filmet, mint a Végveszélyben és a Férfias játékok. Jack Ryanhoz hasonlóan az Edwin A. Salt főszereplője is CIA-ügynök, ráadásul Noyce és Jolie korábban már a Csontemberen is együtt dolgoztak. Ha a forgatás jövőre elindul, a film 2010-ben kerülhet a mozikba. (via Variety)