Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Kevin Smithnek bejött a Watchmen-film

2008.08.18. 09:44
  • A húsznak kinéző, valójában huszonhat éves Samm Levine és Mike Myers is bekerült az Inglorious Bastards nácivadászai, Brad Pitt és Eli Roth mellé. Simon Pegg (aki az új Star Trekben Scotty-t játssza) visszautasította Archie Hicox hadnagy szerepét. Tarantino október 13-án kezdi a forgatást Németországban,  és a 2009-es cannes-i fesztiválon szeretné bemutatni a duplarészes második világháborús filmet. (via aintitcool & cinemablend)
  • "Kib*szottul meghökkentő" (f*cking astounding) - írta a Watchmenről Kevin Smith a MySpace blogján, miután a képregényfilm rendezője, Zack Snyder megmutatta neki a vágatlan verziót. "Emlékszel, a Sin City milyen hűen követte a képregényt és mennyire lenyűgöző volt a látványvilága? Na akkor ezt triplázd meg, és megkapod a Watchment. Még az eredeti szerző, Alan Moore is meglepődik majd, milyen jó lett az adaptáció" - tette még hozzá a Shop stop és a Dogma rendezője. Ha ez igaz, csak egyetérteni tudunk vele: a márciusi bemutató még soha nem volt ennyire messze. (via joblo)
  • A Fűrész 5 legújabb poszterén elég durva akupunktúrás kezelésnek vetettek alá egy dekoratív ápolónőt. A horrorhívők évi betevő extrém erőszakos húskampózása és zsigerelése október 24-én kerül az amerikai mozikba. (via slashfilm)


 

  • Milla Jovovich pasija, az AVP-t és a Kaptár-filmeket jegyző Paul W.S. Anderson váratlanul otthagyta a Spy Hunter rendezői székét, mert ráunt a produkcióra. Így most a főszereplőnek, a pankrátorból lett színésznek, Dwyne "The Rock" Johnsonnak kell új rendezőt keresnie. (via slashfilm)