Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Owen Wilson vámpírfilmmel szépítene

2008.09.19. 07:24
  • Owen Wilson a gyengén teljesítő Drillbit Taylor után (40 millió dolláros költségvetés, 44 milliós összbevétel) egy Blood Brothers című vámpíros vígjátékkal szépítene, aminek főszereplője és producere is ő lesz. (via cinemablend)
  • David Duchovny, Demi Moore és Amber Heard lesz a tökéletes család a The Joneses című drámában, ahol kiderül, hogy csak egy marketing cég hozta őket össze, mint bérbe vehető tökéletes szomszédokat. A forgatókönyvet maga a rendező, Derrick Borte írta. A felvételek októberben kezdődnek el Atlantában, bemutató 2009-ben. (via yahoonews)
  • Több videómegosztóra is kikerült az új Bond-film, a Quantum of Solace főcímzenéje, az Another Way to Die Alicia Keystől és Jack White-tól (bár néhány részlet pár napja bekerült egy Coca Cola reklámba is, ami felháborította az előadókat, mert így a tervezettnél hamarabb vált ismertté a dal). Duettet egyébként most énekelnek először a Bond-filmek történetében. A Quantum of Solace itthon november 13-án kerül a mozikba. (via cinemablend)