Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Russel Crowe önmagával küzd

2008.09.29. 12:54
  • "Robin Hoodot és Nottingham seriffjét is Russel Crowe játssza – nyilatkozta Ridley Scott a készülő filmjéről, de hogy hogyan, azt csak nagy vonalakban mondta el. – Ez a kettős szerep jól megvariálja a megszokott karaktereket. Az egyikből lesz a másik.” (via The Movie Blog)  
  • A sok Shakesperare-adaptáció után a Marvel-képregények felé kacsintgat Kenneth Branagh. A színész a Thor filmváltozatát rendezné meg, amiben a villámisten sánta diákként érkezik a földre. Branagh utoljára 19 éve rendezett akciófilmfélét, az V. Henriket. (via Variety)
  • Két új kép jött ki Oliver Stone George W. Bush-os filmjéhez, ami október 17-én, az amerikai elnökválasztás előtt kerül mozikba. (via Slashfilm)
  • Fotók szivárogtak ki a Péntek 13-remake forgatásáról, a képeken nemcsak az új Jason látszik, hanem az is, hogy mi van a maszk mögött. A teljes sorozat itt látható.  (via Cinemablend)
  • Időről időre érdekes dolgok bukkannak fel a Google Maps műholdas felvételein, most Darth Vadert találta meg az egyik képen valaki. A jelmezes alak a Hollywood Boulevard utcai nézetében tűnt fel egy rohamosztagossal. Mások a Grauman's Chinese Theatre előtt is kiszúrták a sith lordot. (via Slashfilm)