Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: 10 millióra perelik Ledger biztosítóját

2008.09.30. 10:42
  • A Heath Ledger hároméves kislányának képviselője beperelt egy biztosítási céget, miután az nem fizette még ki a színész halála után járó tízmillió dollárt. Ledger az életbiztosítást 2007 júniusában kötötte, és a 2008 januári halálának hivalos oka véletlen gyógyszertúladagolás. A biztosító viszont, ami a holland ING alá tartozik, még mindig azt vizsgálja, hogy a színész halála nem öngyilkosság volt-e mégis. Ebben az esetben ugyanis nem jár a pénz. "Semmi sem utal öngyilkosságra, csak húzzák az időt, hogy tovább ülhessenek a pénzükön" - nyilatkozta William M. Shernoff, a Ledger lányát képvselő ügyvéd. (via LA Times)

    Heath apja, Kim Ledger vasárnap megjelent nyilatkozatával egyértelművé tette, hogy a család döntése alapján minden pénzt a kétéves Mathilda kap. A gyászoló apa a The Sunday Timesban közölt interjúban hangsúlyozta, hogy a kislány anyja, Michelle Williams a híresztelésekkel ellentétben semmiféle követelést nem támasztott az örökséggel kapcsolatban.
     
  • 11 millió dollár helyett csak 4,5 milliót tudott összeszedni a filmjére Rowan Woods ausztrál rendező, miután ragaszkodott a főszereplőjéhez, Forest Whitakerhez. "Egy stúdióvezető egyenesen a szemembe mondta, hogy Whitaker ronda, fekete, és nem hoz pénzt" - akadt ki Woods az ausztrál rendezők szövetségének összejövetelén Sydney-ben. A stúdiót viszont jogi okokból nem nevezte meg. A Winged Creatutres című filmben Whitaker mellett Guy Pearce, Kate Beckinsale, Dakota Fanning, Jeanne Tripplehorn és Jennifer Hudson is játszik, és egy Los Angeles-i lövöldözésről szól, ami megváltoztatja a szemtanúk életét. A bűnügyi drámát már leforgatták, de még csak a Los Angeles-i filmfesztiválon mutatták be. (via Livenews
     
  • Amíg nálunk is kijön az új Will Ferrell-vígjáték, a Step Brothers, itt egy rövidfilm, amiben a színészt Ben Stiller szedi fel egy kocsmai fogadást követően. A rendezője Adam McKay, aki a Step Brothes mellett a Ron Burgundyt és a Taplógázt is jegyzi. (via Joblo)