Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: James Bond majdnem apa lett

2008.11.06. 11:31
  • Jack Black játssza Gullivert a Swift-szatíra újabb feldolgozásában, aminek a forgatása márciusban kezdődik. A főhős ebben a filmben kihagyja az óriások földjét és a Nyihahák országát, ehelyett a Bermuda-háromszögbe utazik, ahol véletelenül megtalálja Lilliput szigetét. A filmet a Cápamese egyik alkotója, Rob Letterman rendezi. (via Variety
  • James Bondnak majdnem fia lett a Quantum csendjében. Ezt Paul Haggis, a forgatókönyvíró találta ki, de nem akarta, hogy a titkosügynök babázzon. A producerek viszont abba nem mentek bele, hogy sorsára hagyja a gyereket, mert az meg nem helyes. "Nem illett a képbe, hogy Bond a gyerek után kutat, és az sem, hogy utána magára hagyja, mivel maga is árva volt. Semmi mást nem elleneztek ennyire keményen a producerek" - nyilatkozta a rendező, Marc Foster a New York magazinnak. (via Slashfilm)
  • Jason Statham, Silvester Stallone és Jet Li is játszik az Expendable című filmben, amiben egy dél-amerikai ország diktátorát kell megbuktatniuk. A filmet Stallone írta és rendezi a Nu Image/Millennium Filmsnél, ahol a következő dobása a Rambo 5 lehet. (via Reuters)