Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Újabb baleset történt a Sherlock Holmes forgatásán

2008.12.01. 09:37
  • A hétvégén felrobbant egy benzintartály a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes angliai forgatásán, Kent kikötőjében, ami miatt két órára le kellett állniuk. A stáb már "Sherlock Holmes átkáról" beszél: pár nappal korábban hat öltéssel kellett összevarrni a detektívet alakító Robert Downey Jr. száját, mert az egyik verekedős jelenetben akkora pofont kapott Robert Maillettől (aki korábban hivatásos pankrátor volt), hogy hat másodpercre elveszítette az eszméletét. A balesetek ellenére a Vasember sztárja lelkesen folytatja a munkát. "Hallani sem akart arról, hogy kórházba menjen, igazi harcos" - állítják stábközeli források. Guy Ritchie rendhagyó Sherlock Holmes-filmjében Robert Downey Jr. játssza a nyomozót, Jude Law pedig Watson doktort. 2009. november 20-ától láthatjuk őket a mozikban. (via The Sun & Perezhilton)
  • A korábbi paparazzi képek után végre elkészültek az első hivatalos fotók is a John Dillingert alakító Johnny Deppről és az FBI-ügynök Christian Bale-ről, akik egymás ellenfelei lesznek a Közellenségben. Michale Mann maffiafilmjében szerepelnek majd a szesztilalom leghírhedtebb gengszterei, Al Capone és társai, és a Dillinger-féle bankrablók is, akiknek a tevékenykedését a szakirodalom "public enemy era"-ként emlegeti (innen a cím). A Public Enemiest 2009 júliusában mutatják be az amerikai mozik. (via slashfilm)

 

  • Jó kezekbe kerül a következő Majmok bolygója-film: a Fox stúdió Scott Franket választotta ki rendezőnek, aki olyan filmek forgatókönyvét jegyzi, mint a Szóljatok a köpcösnek, a Mint a kámfor és a Különvélemény. Az új film a korábbi részek előzménye lesz, azt mutatja be, hogyan igázták le a gorillák és a csimpánzok az emberiséget. Scott Franknek a tavalyi Kulcsfigura után ez lesz a második rendezése. (via cinemablend)