Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Johnny Depp újra misztikus filmben nyomozna

2008.12.03. 09:45
  • A Warner látványos remake-et tervez Errol Flynn 1935-ös kalózfilmjéből, a Blood kapitányból. A rendező a Csontembert és a Vak végzetet jegyző Phillip Noyce lesz, a forgatókönyvet John Brownlow írja. Angliai és ausztráliai helyszíneken is terveznek forgatást, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni. (via yahoonews)
  • Johnny Depp producer cége, az Infinitum Nihil megvásárolta Nick Tosches In the Hand of Dante című regényének filmes jogait, és a főszerepet is ő szeretné játszani. A könyvben a Vatikáni Könyvtár titkos szobájában megtalálják az Isteni Színjáték eredeti kéziratát, amit sokan meg akarnak szerezni. Ezzel párhuzamosan fut egy másik történet is, ami a XIV. századi Firenzében játszódik, és tele van politikai összeesküvéssel. Depp korábban Polanski Kilencedik kapujában alakított titkos könyvek után nyomozó karaktert. (via Variety)
  • Ben Stiller  Zoolander 2-t akar. "Írtunk már pár forgatókönyvet is, közel vagyunk ahhoz, hogy szerződést kössünk a valamelyik stúdióval - nyilatkozta a WENN-nek a színész-producer-rendező - Nagyon szerettem az első részt, de ez most teljesen új és más film lesz." (via cinemablend)
  • Los Angelesben musicalváltozat készült a Holtpontból, Keanu Reeves és Patrick Swayze kultikus szörfös krimijéből. A filmben Swayze az elnökmaszkos bankrablók vezére volt, Reeves pedig a bandába beépült FBI-ügynököt alakította. Pucérsegges backstage-fotók az előadásról itt. (via LA Weekly)
  • Samuel L. Jackson tegnap American Cinematheque Awardot kapott Beverly Hills-ben. A díjat George Lucas adta át neki, de jelen volt a színész több hollywoodi barátja is: Sharon Stone, Denzel Washington, Vin Diesel, Justin Timberlake, Andy Garcia, és az egykori NBA-sztár, Magic Johnson. (via yahoonews)