Index Vakbarát Hírportál

Alig nézték Adrian Brody musicaljét

2008.12.08. 12:03

Nem történt sok változás a hétvégi amerikai bevételi toplistán: 18,2 millióval megint első Reese Witherspoon és Vince Vaughn karácsonyi vígjátéka, a Four Christmas, ami ezzel már 71 milliónál jár. Második a tinivámpíros Alkonyat 13,2 millióval (összbevétel: 158 millió), a harmadik pedig a Bolt című kutyás Disney-rajzfilm, 9,7 millióval.

Nem startolt jól Adrian Brody lemezkiadós filmje

A két új film a toplista végére került. Csak nyolcadik lett az új Megtorló-mozi, a Punisher: War Zone, 4 millió dolláros nyitóbevétellel. Pedig most a Róma sorozat Pullója, Ray Stevenson húzta magára a koponyás trikót Thomas Jane helyett. Kilencedik Adrian Brody drámai musicalje, a Cadillac Records, ami 3,5 milliót szedett össze az első hétvégéjén.

Továbbra is rosszul teljesít a 130 millióból forgatott Ausztrália, Nicole Kidman és Hugh Jackman romantikus westernje: ezen a hétvégén csak 7 milliót szedett össze, de ezzel most negyedik lett. 6,6 millió dollárral ötödik az új Bond-film, A Quantum csendje, aminek az összbevétele a következő hétvégén talán már átlépi az 500 milliót is (most 492-nél tart). 5,1 millióval hatodik a Madagaszkár 2, 4,5 milliót szedett össze Jason Statham  harmadik Szállító-filmje, 2,62 millióval tizedik a Role Models című vígjáték.