Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Dakota Fanning is tinivámvámpír lehet

2009.01.23. 10:32
  • A Summit Entertainment mindenképpen be akarja venni Dakota Fanninget az Alkonyat folytatásába, a New Moonba, ő alakítaná Jane Volturit, az olasz tinivámpírt. A 14 éves színésznő 2005-ben Tom Cruise lányaként menekült a tripodok elől a Világok harcában, de játszott DeNiro Bújócska című thrillerében, és a Malac a pácban című családi moziban is. Az Alkonyat folytatása idén novemberben kerül a mozikba. (via slashfilm)
  • Keira Knightley és Colin Farrell kapták a London Boulevard című krimi főszerepeit. A sztori egy kiugrott maffiózóról szól, aki a börtön után jó útra tér, és beáll testőrnek egy fiatal énekesnő mellé. A forgatás nyáron kezdődik Londonban, ez lesz a Tégla forgatókönyvéért Oscarral jutalmazott William Monahan első rendezése. (via Variety)
  • Roman Polanski február 4-én kezdi el forgatni Németországban a The Ghost című thrillert, amiben Pierce Brosnan, Ewan McGregor, és Kim Cattrall mellett James Belushi is felbukkan, akit szinte nem is láttunk semmiben a Kutyám Jerry Lee-filmek óta. A sztori az emlékiratait rendezgető volt brit miniszterelnökről (Brosnan) szól, aki felfogad egy társírót (egy ghostwritert, innen a cím). Utóbbit Evan McGregor alakítja, aki az adatgyűjtés során olyan dolgokat is kiderít a politikus múltjáról, amit egyáltalán nem szántak a nyilvánosságnak. Bemutató 2010-ben. (via slashfilm)