Index Vakbarát Hírportál

Kate Winsletet nem értékelik a britek

2009.02.25. 09:30 Módosítva: 2009.03.02. 11:23

Kevin Williamson, a Sikoly-trilógia forgatókönyvírója már összerakta a 2010-re beharangozott Sikoly 4 sztoriját, ami természetesen csak a nyitány lesz a Sikoly 4. és 5. részéhez. A rendező ismét Wes Craven (Rémálom az Elm utcában) lesz, aki a korábbi szereplők közül Neve Campbellt, a Jóbarátok Mónikáját alakító Courtney Cox-Arquette-et és férjét, David Arquette-et is szeretné visszahozni néhány jelenet erejéig. (via cinemablend)

Nyomozós film társasjátékból

A Karib-tenger kalózai rendezője, Gore Verbinski és a Universal stúdió filmet forgat a Hasbro 60 éves nyomozós társasjátékából, a Clueból. Mr. Green, Mrs. White, Colonel Mustard, és a többi, színekről elnevezett gyanúsított 1985-ben már szerepelt egy moziváltozatban, ott a Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd volt Professor Plum. A brit Parker Brothers Clue játékát több országban Cluedóként ismerik, itthon pedig a 80-as években a Scotland Yard-Polcie 07, Rizikó-Bumeráng-sziget mintájára ennek is elkészült az olcsó másolata Nyomozz velünk! néven, Zöldy Miklóssal, Barnánéval, és hasonlóan idióta nevekkel. (via Variety)

Maci Laci 3D-ben rabol kaját

Eric Brevig nem áll le a 3d-filmekkel, az Utazás a Föld középpontja felé után most Maci Laci kalandjaiból akar 3d-s mozit. Az animált medve az élő szereplők között mászkálna, ugyanúgy, mint az Alvin és a mókusok vagy a Garfield főszereplői. (via yahoonews)

Kate Winsletet nem értékelik

Kate Winslet Oscar-díjas alakítását csak a britek nem ismerik el. A Winsletet "merevként", "átlagosként" értékelő, lehúzó brit kritikák után a totallyjewish.com idézi a tiltakozókat: volt, aki A Felolvasó című filmet holokausztpornónak nevezte, és Ron Rosenbaum, Hitler életrajzírója szerint a színésznő karaktere "marhaság, amiért persze Hollywoodban Oscar jár." A Guardian kritikusa a filmre egy csillagot adott az ötből, és ezt írta: "A felszínességet és korlátoltságot nem tudom benne megbocsátani". "Szerencsére Winslet nemcsak a testét, de a lelkét is lecsupaszítja a filmben" - dicsérte viszont az AP amerikai kritikusa.