Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Van Damme hullarészeg volt Szófiában

2009.03.04. 10:32 Módosítva: 2009.03.04. 12:38

A bolgár Стандарт magazin leközölt egy képet a saturészeg Jean-Claude Van Damme-ról, aki egy hajnalig tartó szófiai bulin pihente ki a Tökéletes katona 3 forgatásának fáradalmait A 2009-re beígért harmadik rész rendezője a dokumentumfilmeken és rendőrsorozatokon edződött John Hyams, és az IMDb szerint még Dolph Lundgren is felbukkanhat benne. De ha Van Damme visszatért a gagyi akcófilmekhez, akkor miért nem vállalta el a szerepet Stallone The Exbendablesében? (via gawker.com)

Megan Fox bikinis szuperhős lesz

A Transformers jónője sztreccsnadrág helyett fürdőruhát vesz fel a 2011-es Fathom című szuperhősfilmben. Az eredeti képregény egy Tomb Raider-alkatú tengerbiológusról, Aspen Matthewsről szól, akire kiskorában egy amerikai tengerésztiszt talált rá vitorlázás közben. Saját lányaként neveli fel, és sokáig nem is sejtik, hogy Aspen valójában egy titokzatos tengeri nép gyermeke: telepata, és tud lélegezni a víz alatt. Megan Fox amúgy egy másik képregényfilmben is szerepel majd, ő lesz a hullaarcú cowboy (Josh Brolin) szerelme a Jonah Hexben. A Disney animátor Jimmy Hayward rendhagyó westernjében a főhős ellenfele egy egy vudu-tábornok (John Malkovich), aki egy zombilégióval akarja megerősíteni a déliek seregét. A forgatást áprilisban kezdik, a film 2010-ben kerül a mozikba. (via Slashfilm)

DiCaprio sci-fit forgat

Leonardo DiCaprio összeáll a Batman rendezőjével, Christopher Nolannel, és együtt forgatják le a Inception című sci-fit a Warner stúdiónak. Nolan szokás szerint szűkszavúan nyilatkozott a filmről, csak annyit lehet tudni, hogy még idén megkezdi a forgatást, a saját forgatókönyve alapján dolgozik majd, és 2010 nyarára készül el a végleges változattal. (via Variety)