Index Vakbarát Hírportál

A Lindsay Lohan-filmet nem mutatják be

2009.03.27. 10:19 Módosítva: 2009.03.27. 11:56

Lindsay Lohan legújabb filmje, a Labor Pains című terhesvígjáték már csak dvd-n jön ki, bár az ABC Family tévécsatorna is bemutatja nyáron. A 22 éves színésznő 2007-ben kezdte el a mélyrepülést, amikor a Tudom ki ölt meg című vetkőzős thrillerért három Aranymálnát kapott. Lohant 2010-ben a Dare to Love Me című musicalben láthatja, aki még kíváncsi rá. (via MTV & Variety)

Mindenki a Gettómilliomos íróját akarja

A Fox stúdió a Gettómilliomos Oscar-díjas forgatókönyvírójával, Simon Beaufoy-jal íratná meg az X-Men kezdetek: Farkas folytatását. A DreamWorks a Truckers című animációs filmhez hívta, ami Terry Pratchett egyik legjobb regényéből, a Sofőrökből készülne, főszerepben a bevásárlóközpont padlója alatt lakó manókkal. (via slashfilm)

Akcióhős lesz Harry Houdiniből

A Summit Entertainment megvette a The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero című könyv megfilmesítési jogait. Guy Ritchie verekedős Sherlock Holmesához hasonlóan Houdiniből is egy századfordulós, okos akcióhőst csinálnának, aki félúton van Indiana Jones és Holmes között. (via yahoonews)