Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Robert Rodriguez feltámasztja a Predátorokat

2009.04.24. 09:14 Módosítva: 2009.04.24. 09:46

Robert Rodriguez egy Predators című filmmel állítaná vissza a Ragadozók megtépázott hírnevét. A sztori a tervek szerint a legelső, Schwarzenegger-féle filmet idézné: egy csapat zsoldost kibelez a dzsungelben egy láthatatlan űrlény, akiről ráadásul kiderül, hogy nem egyedül jött (innen a többes szám). A Predators előtt Rodriguez még leforgatná a Grindhouse kamutrailerei között felbukkanó Machete teljes verzióját, az ámokfutó mexikói badass Danny Trejóval. A társrendezője a Terrorbolygó vágója, Ethan Maniquis lesz. (via slashfilm)

Jason Statham nem hiteles

Kiakadt egy brit szívsebész a Crank: High Voltage-on, amiben a gengszterek kiműtik Jason Statham szívét, és egy Aviocor márkájú műketyegőt szerelnek belé, amit a főhős mindig túltölt árammal, és így szupergyors lesz. Viszont ha nem nyalogatja a 230-at, meghal. Dr. Simon Grant kardiológus szerint a mostani, Abiocor műszíveket nem kell újratölteni (az energiát a sétálgató műszíves betegből nyerik), és a túltöltésükkel sem lesz szuperereje senkinek. Az orvos azt is sérelmezte, hogy a filmben David Carradine verőemberei kórház helyett egy lakásban végezték el a műtétet, a kötelező maszkok és helyi érzéstelenítés nélkül. (via Guardian)

Újra támadnak a Tini Nindzsák

A Mirage Group egy 2011-re időzített, élőszereplős Tini Nindzsa-mozifilmmel akarja megünnepelni a teknőcök születésének 25. évfordulóját (1984-ben jelent meg az első képregény). Az új film a korábbiaktól eltérően az eredetmítoszra fókuszálna: hogyan lett a klotyón lehúzott négy ékszerteknősből reneszánsz művészekről elnevezett, sugárfertőzött mutánsnindzsa? (via Variety)