Index Vakbarát Hírportál

Cannes-i hírek: A sztárok a válság közepén is buliznak

2009.05.22. 11:10 Módosítva: 2009.05.22. 11:19

Eddig nem sok buli volt Cannes-ban, de csütörtök éjjel igazi megapartyt rendeztek a VIP Room nevű tengerparti szórakozóhelyen, Christian Audigier francia divattervező 51. születésnapja ürügyén. Itt együtt bulizott Quentin Tarantino, Sharon Stone, Lars Von Trier, Michelle Yeoh, Joshua Jackson, Elizabeth Hurley, Mike Meyers, Eva Green, 50 Cent és Prince. A sztárok később átvonultak a közeli Cap d'Antibesba, ahol még Bill Clinton is szaxofonozott. Let's rock! (via yahoonews)

Vincent Cassel Monica Belluci nélkül futott be

Vincent Cassel kopaszon és soványan érkezett meg csütörtökön Cannes-ba legújabb filme, az À Deriva premierjére, a rendező Heitor Dhalia, és Laura Neiva társaságában. A színész felesége, Monica Bellucci már május 17-én befutott, a filmrajongók nagy örömére Spohie Marceauval kézenfogva, akivel a Ne te retourne pas című pszichodrámában játszott együtt. (MTI)

Sam Raimit 27 éve még utálták

"Egyetlen forgalmazó céget sem érdekelt 82-ben az Evil Dead. Akik odajöttek hozzám a Cannes-i Filmvásáron, kiröhögtek" - idézte fel tegnap az AP-nek a régi időket a Pókember-trilógia rendezője, Sam Raimi. Idén viszont már az egyik legünnepeltebb rendező volt Cannes-ban, mert "végre megmutatta, hogy a horror is lehet művészfilm". A Drag me To Hell című horror premierje pár napja volt, eddig csak pozitív kritikát írtak róla, és még mindig 100 százalékon áll a Rottentomatoeson. (via yahoonews)