Index Vakbarát Hírportál

Pamela Anderson Labancz Lillával forgat

2009.06.05. 12:37 Módosítva: 2009.06.05. 15:12

Mi is megkaptuk a fantasztikus sajtóközleményt: Labancz Lilla gyermekkorunk vörös fürdőruhás mellével, Pamela Andersonnal szerepel együtt a Boszorkányok című magyar-amerikai koprodukcióban készülő filmben. Csak és kizárólag csodálatos képek kerültek ki a két szőke tengerparti sétájából, amelyek közül kiemelnénk azt, amikor Pamela mossa Lilla lábát. Ezt nevezzük mi szexinek.

A Boszorkányok című filmet augusztusban kezdik el forgatni az Álom.netet jegyző N.Forgács Gábor rendezésében. A történetről nem tudtunk meg részleteket, de állítólag lesznek még a filmben világsztárok.

Pamela régóta tervez egy európai forgatást, de a végső lökést a döntéshez az adta, hogy megkapta az Álom.net című filmet és a Lillás FHM magazint. Mi képesek vagyunk ezt a jelenetet elképzelni, és állítólag Pamela fia, Brandon is nagyon örült ennek.

E ponton érdemes idézni Lilla beszámolóját a mesebeli jelenetről: "Pamela borzasztóan kedves, egyáltalán nem látszik rajta a kora, hihetetlenül jó formában van és nagyon sokat bolondoztunk együtt. Sétáltunk a parton, nevettünk sokat, igazi vagány csaj, akinek az sem derogált, hogy maga mossa le az én lábamat a partról feljövet. Sajnos hideg nap volt, így fürdeni nem tudtunk a tengerben. Rettentően jó fej és már nagyon várom hogy elkezdődjön a forgatás. Egyelőre azonban néha meg-megcsípem magamat, hogy elhiggyem, ez a valóság, tényleg Pamela ül velem szemben!"