Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Woody Allen Sarkozy nőjét akarja

2009.06.22. 13:05 Módosítva: 2009.06.22. 13:16

"Csodálatos lenne, mert erős kisugárzása van, és korábban már színészkedett, úgyhogy nem ismeretlen a közönség előtt - nyilatkozta Woody Allen az RTL Rádiónak a francia elnök, Nicolas Sarkozy feleségéről, Carla Bruni-Sarkozyről - Bár még nincs meg a sztorim, amiben szerepelhetne." Carla Bruni modellként és énekesnőként is szép karriert futott be, mielőtt 2008-ban hozzáment volna Sarkozyhez. TÖbbek között Robert Altman 94-es szatírájában, a Divatdiktátorokban is szerepelt. (via Reuters)

Elijah Wood-hasonmás lett Johnny Deppből

Tim Burton a 3D-s verzióban forgatott Alice Csodaországban-remake fényképeivel sokkolja rajongóit. Johnny Depp Bolond Kalaposként tiszta Elijah Wood, a Fehér Királynőt játsszó Anne Hathaway Drakula-filmben is szerepelhetne ezzel a sminkkel, a Vörös Királynőnek beöltöztetett Helena Bonham Carter meg olyan, mintha egy Stephen King-regény borítójáról lépett volna le. Lewis Carroll klasszikusának horrorverzióját 2010. március 5-től láthatjuk a mozikban. (via slashfilm)

Gyerekfilm lesz a Rambo 5?

"A burmai sztori indokolta a Rambo 4 brutalitását. Ha lesz Rambo 5, az már nem lesz ilyen véres, és a The Expendables sem. R besorolással elveszítjük a nézőink felét" - mondta Avi Lerner producer a The Expendables forgatásán, bár eddig úgy volt, hogy a 80 milliós költségvetésből készülő Stallone-filmnek elvileg lesz PG13-as és R verziója is, és majd a tesztvetítésen eldönti a közönség, melyik a jobb. Az viszont biztos, hogy a Slyból, Jason Stathamből és Jet Liből álló kommandóscsapat, és az ellenük forduló(?) zsoldos, Dolph Lundgren is életben marad a film végéig, mert Avi Lerner siker esetén mindenképp szeretne folytatást. A The Expendables 2010. április 23-án kerül a mozikba, a Rambo 5-öt 2011-re ígérik. (via movieblog.ugo.com)