Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Harrison Ford 67 éves

2009.07.13. 10:42 Módosítva: 2009.07.13. 13:16

67 éves lett Harrison Ford, aki Indiana Jones és Han Solo karakterével örökre beírta magát a filmtörténelembe, de még most is változatlan lelkesedéssel forgat, 2010-ben két filmben is láthatjuk. A Crowley című orvosi dráma már az utómunkánál tart, jövő áprilisában kerül a mozikba. Ford jelenleg a Sztárom a párom rendezőjével, Roger Michell-lel forgatja a Morning Glory című vígjátékot, ebben egy beképzelt, veterán tévés műsorvezető lesz, akit egy törtető női producer szerződteti le az új műsorába. Bemutató: 2010. július 30-án. Harrison Ford lett egyébként a tavalyi év legjobban kereső színésze, pedig csak egy filmje volt: az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 786 millió dolláros bevételéből 65 millió járt neki. (via IMDb)

Ryan Reynoldsé lett a zöld szuperhősruha

Justin Timberlake helyett a női nézők kedvenc kockahasú vámpírvadásza, Ryan Reynolds kapta meg a zöld szupergyűrűt és a passzos jelmezt a Warner Green Lantern-mozifilmjében. A Casino Royale rendezője, Martin Campbell jövő januárban kezdené a forgatást, a film 2011-re kerülne a mozikba. Renynolds 2011-ben egy másik szuperhősfilmben is felbukkan: a Deadpoolt 2011-re ígéri a Fox. (via Variety)

Ridley Scott megtalálta Oroszlánszívű Richárdot

Az X-Men kezdetek Stryker ezredese, Danny Huston is csatlakozott az angilai helyszíneken forgató Robin Hood-stábhoz, ő lesz a jeruzsálemi hadjáratból hazatérő Richárd király. A Hollywood Reporter szerint ugyanolyan kis szerepe lesz, mint Sean Connery-nek a 93-as Tolvajok fejedelmében. A zöld kalapban nyilazgató Russell Crowe-t 2010. május 14-én láthatjuk a mozikban. (via cinemablend)