Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Sztriptíztáncos lesz Vanessa Hudgens

2009.07.15. 11:18 Módosítva: 2009.07.15. 12:02

"Itt az ideje, hogy felnőjek, és új szerepekben próbáljam ki magam - nyilatkozta Vanessa Hudgens, a High School Musical 20 éves táncoslánya. A Disney új Britney Spearse Zack Snyder 50-es években játszódó Sucker Punch című akciókrimijében alakítja a főszereplő Blondie nevű kurvát. Már a film alcíme nagyon ígéretes: Alice Csodaországban, géppisztollyal. Vanessa Hudgens jelnleg kaszkadőredzésekre és a lőgyakorlatokra jár, és ő akar lenni a jövő új női akcióhőse. Sucker Punch-premier 2011. március 25-én. (via metro.co.uk)

John Williams visszatér Harry Potterhez

Újra John Williams zenéje szólhat majd Harry Potter és Voldemort csatájánál a Halál ereklyéi második részében, nyilatkozta a producer, David Heyman a The Leaky Cauldronnak. Williams az Azkabani fogoly után magára hagyta a szemüveges varázslótanoncot, de a későbbi zeneszerzők, Patrick Doyle és Nicholas Hooper megőrizték az azóta klasszikussá vált főcímzenét. A Halál ereklyi első része 2010-ben, a második 2011-ben kerül a mozikba. (via cinemablend)

Remake készül a svéd vámpírfilmből

Matt Reeves Let Me In címmel akar remake-et forgatni az 55 díjjal jutalmazott Engedj be! című svéd horrorból. A vámpírkislány szerepére hárman is esélyesek: Ariel Winter, aki játszott már a Vészhelyzetben és a Speed Racerben is, Chloe Moretz, aki több horrofilmben és a Született feleségekben is felbukkant már, valamint az ismeretlen Mary Mouser. A főszereplő srác Kodi Smit-McPhee lesz, őt legközelebb Viggo Mortensen posztapokaliptikus filmjében, a The Roadban láthatjuk. Engedj be!-premier 2010. január 15-én. (via slashfilm)