Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: A Félvér herceg 104 milliót kaszált az első napon

2009.07.17. 10:51 Módosítva: 2009.07.17. 11:11

A Harry Potter és a félvér herceg 58,2 millió dolláros bevétellel nyitott szerdán Amerikában. Ez a legjobb start az egyre darkuló varázslós széria történetében, bár összesítésben csak a negyedik A sötét lovag 67 milliós startja, a Transformers 2. 62 milliója és a Pókember 3. 59 milliója mögött. A nem észak-amerikai mozikból (Brazíliától Kínán át Új-Zélandig) 45,9 milliót szedett össze a bemutatót követő 24 órában. És a végére egy friss hír Daniel Radcliffe-ről: James McAvoy (Wanted), és David Tennant (Dr. Who) mellett ő is esélyes a fiatal Zsákos Bilbó szerepére a 2011-re elkészülő Hobbitban. (via Variety & cinemablend)

A rosszarcú mexikói De Nirót is lelövi

A Bloody Disgusting szerint július végén elindul a texasi Austinban a Machete forgatása. A legújabb infók szerint Robert De Niro McLaughin szenátort, a Lost latin dominája, Michelle Rodriguez egy Luz nevű nőt, a Superbad pocakos lúzere, Jonah Hill pedig egy Julio nevű fickót alakít majd. Robert Rodriguez kultgyanús B-filmjében az örökös rosszarcú mexikóit, Danny Trejót átverik egy bérgyilkos melóval, ezért machetével meg motorra szerelt helikopterágyúval kezdi el aprítani a korrupt politikusokat. Bemutató 2010-ben. (via cinemablend)

Ryan Reynolds DC-színekeben

Egy rajongó már nem bírt magával, és ráfotosoppolta Ryan Reynoldsra a Zöld lámpás jelmezét. Arról viszont még mindig nincs infó, hogy a színész leforgatja-e a 2011-re beharangozott Deadpool mozifilmet, ami ugye a Zöld lámpás konkurenciájának számító Marvel-hősről szól. (via slashfilm)