Index Vakbarát Hírportál

Gyorshírek: Beszólt Megan Foxnak a képregényes Borat

2009.07.29. 11:43 Módosítva: 2009.07.29. 11:43

A HotDamn TV idióta riportere lett a San Diego-i Comic Con sztárja, miután a Jonah Hex-sajtótájékoztatón előadta, hogy friss diplomás filmesként örömmel leforgatná Megan Fox első házipornóját. A népharag elsodorta, de a vicces bajszú álriporter nem adta fel, inkább a jelmezes geekeket sokkolta olyan hülye kérdésekkel, mint ez: "Örültök, hogy Robert Downey Jr. is bekerült Alkonyat folytatásába, és a negyedik részben dínókkal harcolnak a vámpírok?" (via HotDamn.TV)

Mégis lesz Narnia Krónikái 3. és 4.

A Fox megirígyelte a Warnertől az új Harry Potter 461 milliós összbevételét, és mégis leforgatja a következő Narnia krónikáit, A Hajnalvándor útját. Az előző két Narnia-filmet gyártó Disney a válságra hivatkozva szállt ki a sorozatból még tavaly decemberben, így a Walden Media egyedül nem tudta összekaparni a több száz milliós költségvetést. A társproducer Fox 2010 decemberére tűzte ki a premiert, az Esüst trón alcímet viselő negyedik rész 2011-ben jön. (via cinemablend)

King Kong újra él

King Kong-előzményfilm készül a Kong: King of Skull Island című bestsellerregény alapján, amiben a nagy maki leveri a T-Rexeket, és a Koponya-sziget ura lesz. A forgatókönyvet Andy Briggs írja, aki jelenleg egy másik, 40-es években játszódó kalandfilmen, a War Eagles-ön dolgozik. (via slashfilm)