Index Vakbarát Hírportál

Gerard Butler spártai után római katona

2009.11.04. 11:35 Módosítva: 2009.11.04. 17:23
  • Alec Baldwin és Steve Martin lesz a 2010-es Oscar-gála házigazdái. Bár Hugh Jackman idei énekes-táncos show-jával mindenki elégedett volt, az ausztrál színész nem akar újrázni. Steve Martin 2001-ben és 2003-ban is vezette már az Oscar-műsort. Ő és Alec Baldwin összeszokott páros, a 30 Rock (nálunk: A stúdió) című sorozatban is együtt szórták a poénokat. (via slashfilm)
  • A Dreamworks és a Doubleday stúdió is világvégefilmet akar, ezért gyorsan megvették Daniel Wilson Robocalypse című regényének filmes jogait, pedig a könyv még meg sem jelent. Wilson hivatalosan is a robotika tudományával foglalkozik, szabadidejében pedig olyan vicces című könyveket ír, mint a Hogyan éljük túl a robotok lázadását? A film 2011-re készülhet el. (via Variety)
  • Gerard Butler görög sisak után rómait is hordhat: ő játssza Tullus Aufidiust Ralph Fiennes Shakespeare-adaptációjában, a Coriolanusban. Fiennes a rendezés mellett a címszerepet is elvállalta, ő lesz a híres római hadvezér, Gaius Marcius Coriolanus, aki a volszkusok élén Róma ellen volnult. A filmet márciusban kezdik forgatni Szerbiában. (via cinemablend)