Index Vakbarát Hírportál

Lost-szereplő lesz a Star Trek 2 főgonosza

2009.11.18. 12:39 Módosítva: 2009.11.18. 16:04
  • Bejelentették az Avatar londoni bemutatóját, ami egyben világpremier is lesz: 2009. december 10. James Cameron látványos 3d-scifijében a T4 kiborgját, Sam Worthingtont átoperálják egy kék űrlény testébe, hogy együtt ugrálhasson egy na'vi nővel a Pandora bolygón, persze csak azért, hogy a földi hadiipar megszerezhesse a kékek értékes érceit. Hazai bemutató: december 17. (via deadline)
  • J. J. Abrams és Damon Lindelof még nem írták meg a 2012-re ígért Star Trek 2 sztoriját, de azt már tudják, hogy a 82-es Khan haragjából csinálnak remake-et. A gonosz űrhadúrt az eredeti Star Trekben Ricardo Montalbán játszotta, az új változatban a smink nélkül is egyiptomi (de inkább travi) kinézetű Nestor Carbonellt szemelték ki főszereplőnek, aki Richard Alpertet játssza a Lostban. (via slashfilm)
  • Megkaptuk az InterComtól a Titánok harca feliratos trailerét. A film a 81-es szandálos mese remake-je: a hős Perszeusz (Harry Hamlin helyett Sam Worthington) felaprít egy csomó gumiarcú mitológiai szörnyet a Medúzától az óriáskrakenig, és a végén övé lesz Androméda hercegnő is. Az eredeti verzióban olyan sztárok játszották az olümposzi isteneket, mint Laurence Olivier és Ursula Andress, és a hagyományhoz most is tartották magukat a készítők: Liam Neeson lesz Zeusz, Ralph Fiennes Hádész. Hazai bemutató: 2010 április.