Index Vakbarát Hírportál

Joel Silver Kommandó-remake-re készül

2009.11.27. 14:12
  • A Szupercsapat sorozat egyik főszereplője, Dirk Benedict is feltűnik a mozifilmben, ami már forog néhány hete. A színész a szériában Szépfiút játszotta. Korábban kiderült, hogy Dwight Schultz is cameózik a Szupercsapat filmben, ő Murdock volt a sorozatban. A filmben Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Quinton Jackson, Sharlto Copley alakítják a főbb figurákat. (via movieweb)
  • Jön még egy Rettegés háza-remake, pedig a Platinum Dunes 2005-ben már elkészítette az 1979-es horror feldolgozását, ami a mozikban világszerte 108 millió dollárt szedett össze. Van egy meg nem nevezett rendezőjük is az élére. A 2005-ös verzióban egy család költözik Amityville-be, ahol régen Ronald Defeo lemészárolta szüleit és testvérét, állítása szerint a hangok mondták neki, hogy ezt kell tennie. (via bloody-disgusting)
  • Robert Zemeckis egy ideje a performance capture technikát részesíti előnyben. A Beowulfot és a Polár Expresszt is ezzel a módszerrel készítette el, csakúgy, mint új alkotását, a Karácsonyi éneket. A rendező úgy véli, az Akadémiának külön kategóriát kéne bevezetni az Oscaron, ahogy azt a Disney klasszikusa esetében is tették. A stúdió első animációs filmje, a Hófehérke és a hét törpe ugyanis részesült speciális díjban. (via slashfilm)
  • Joel Silver producer egy interjúban elárulta, nem volt elégedett soha a Kommandóval, úgy gondolja, hogy az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült akciófilm lehetett volna sokkal jobb is. Remake-en gondolkodik. Elárulta továbbá, hogy nem lesz a Halálos fegyver 5-ből semmi, mivel Mel Gibson nem akar részt venni benne, habár kedvelte Shane Black forgatókönyvét.(via moviehole)