Index Vakbarát Hírportál

Megjött a Tőzsdecápák 2 előzetese

2010.01.29. 11:41
  • Philip Seymour Hoffman és Emily Ziff Cooper's Town produkciós cége vette szárnyai alá a Well pszichológiai thrillert. Guy Pearce és Mary-Louise Parker szerződött a főszerepre. A színész Tim Guinee rendezi az alkotást, ami egy tehetős manhattani házaspár körül zajlik. (via Variety)
  • Paz Vega szerződött le a Castro's Daughter főszerepére. A film Alina Fernandezről, Fidel Castro lányáról szól, aki 1993-ban hamis útlevéllel kijutott Kubából, majd apja politikáját bírálta a médiában. Daniel Brühl és Mia Maestro is látható a produkcióban. Nilo Cruz és az Oscar-díjas Bobby Moresco írta a forgatókönyvet Alina Fernandez 1998-as könyve alapján. (via worstpreviews)
  • Sarah Polley a Take This Waltz romantikus produkciót rendezi saját forgatókönyve alapján, Seth Rogen és Michelle Williams már aláírta hozzá a szerződést. A történet egy szerelmi háromszöget mutat be. Júliusban kezdődik a forgatás. (via comingsoon)
  • Kikerült a netre a Tőzsdecápák második részének (Wall Street: Money Never Sleeps) az előzetese, a folytatást is Oliver Stone rendezte, és az első felvonás sztárjával, Michael Douglasszel dolgozott. A történet szerint Gordon Gekko kijön a börtönből, és próbál küzdeni a gazdasági válsággal.