Index Vakbarát Hírportál

Ben Stiller már a Zoolander 2-re gyúr

2010.02.25. 10:37 Módosítva: 2010.02.25. 12:07
  • 9 évvel a  Zoolander, a trendkívüli után Ben Stiller újra összeállna a régi haverokkal, többek között Owen Wilsonnal, hogy leforgassa a folytatást a Paramountnak. A filmben szerepelne még az első rész szöszije, Christine Taylor is (aki 2000 óta Stiller felesége), de a divatvilág idióta főgonoszát Will Ferrell helyett már Jonah Hill játszaná. A rendező a Trópusi vihar és a Vasember 2 forgatókönyvírója, Ben Stiller régi haverja, Justin Theroux lesz, aki gonosz DJ-t játszott a 2001-es Zoolanderben. (via cinemablend)
  • Christopher Nolan az új Superman mozifilmhez is áthívta állandó társforgatókönyvíróját, az agyontetovált David S. Goyert, akivel már a Batman: Kezdődik!-en és a Sötét lovagon is együtt dolgoztak. Az új Superman szerencsére már nem remake lesz, nem kell végigszenvedni az Acélember eredettörténetét, hanem egyből jöhet a bunyó a Brainiac nevű űrlénnyel (az itthon kiadott képregényekben: Agykeselyű), és persze Lex Luthorral. (via cinemablend)
  • A legújabb trailer alapján a Michael Bay-féle Rémálom az Elm utcában lehet az első horror remake, ami jobb, mint a végefelé már kifulladó széria. Ez persze nem a robbantásmániás producer érdeme, hanem a rendezőé, a Garbage- és Metallica-vidoklipeken edződött Samuel Bayeré. Az új részben a mindig őrült sorozatgyilkost játszó Jackie Earle Haley darabolja pengekesztyűben a középiskolás (valójában huszonéves) bombacsajokat, és csak Thomas Dekker, a Terminátor-tévésorozat John Connorja állíthatja meg. (via shocktillyoudrop)