Index Vakbarát Hírportál

Rachel Weiszből Bond-főgonosz lehet

2010.03.29. 12:58 Módosítva: 2010.03.29. 16:30
  • A filmes hírek egyik legmegbízhatóbb forrása, a Cinemablend szerint Rachel Weisz lehet a 23., egyelőre cím nélküli Bond-film főgonosza, a Quantum nevű titkos terrorszervezet főnöke. A színésznő korábban már viccelődött azzal, hogy szívesen lenne Bond-lány. A 007-es 1962 óta tartó bevetései között nem ez lenne az első eset, hogy egy gonosz nő áll a Bond elleni merényletek mögött: az Oroszországból szeretettelben a legendás pengecipővel mutatkozott be a Quantum elődjének számító S.P.E.C.T.R.E. bűnszervezet egyik vezére, Rosa Klebb (Lotte Lenya), A világ nem elégben pedig az elején védtelen Bond-lánynak beállított Sophie Marceau volt az egyik fő konspirátor. (via cinemablend)
  • A Lost sorozat egyik fő szemétládájának (vagy jótevőjének) számító Jacob, azaz Mark Pellegrino lesz a főszereplője a Joint Body című drámának, amit áprilisban kezdenek el forgatni Illinoisban. A sztori egy elvált fickóról szó, aki még a gyerekétől is el van tiltva, de megment egy sztriptíztáncosnőt egy brutális támadótól, és hát persze, hogy összejönnek. Az író-rendező a rövidfilmben, horrorban és drámában utazó Brian Jun, aki már a 2008-as Coverupban is együtt dolgozott Pellegrinóval, és olyan ismert sorozatszínészekkel, mint Eliza Dushku. (via movieweb)
  • A finnek gőzerővel dolgoznak a 2011-re ígért, űrinváziós-nácis B-filmes agymenésükön, az Iron Skyon, amiben a németek 1945-ben a titkos antarktiszi bázisukról kilőnek egy űrhajót a Holdra, majd az ott kinevelt SS-csapatokkal és titokban felépített ufóflottával 2018-ban leigázzák a Földet. Az ötlet már önmagában zseniális, de Timo Vuorensola rendező olyan nagyágyúkat is le tudott igazolni a filmjéhez, mint Udo Kier , és a németek egyik legkedveltebb tévéfilmes bombázója, Julia Dietze. Látványos, bár egyelőre csak animált trailerért klikk az ironsky.netre! (via examiner.com)