Index Vakbarát Hírportál

2011-ben indul a Függetlenség napja 2

2010.03.31. 12:38 Módosítva: 2010.03.31. 15:20
  • Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második és harmadik részt Will Smithszel a főszerepben, de a Fox stúdiónak nem tetszett a sztori (jönnek az ufók, de Will Smith legyőzi őket), mivel így 20 millió dollárt és további bevételi részesedést kellett volna adnia az azóta kasszasikergyáros színésznek, aki 96-ban még csak 5 milliót kapott az idegenek szétlövéséért. Közben az Avatar bevételrekordja miatt megnyíltak a pénzcsapok a Foxnál, így 2011 elején indulhat a forgatás. (via movieweb)
  • Októberben kezdődik a Másnaposok 2 forgatása, az első részben megismert lúzereket alakító Zach Galifianakisszel, Ed Helmsszel és Bradley Cooperrel, akik fejenként 5 millió dollárt kapnak, valamint 4 százalékot a bevételekből. A főszereplők mellett a rendező, Todd Phillips is visszatér, 10 milliós gázsiért. A gyártó Warner azért ilyen bőkezű velük, mert a 35 millióból forgatott első rész tavaly 467,3 milliót kaszált, ezzel első lett az R kategóriás vígjátékok összesített bevételi toplistáján, a 2009-es szupermozik között pedig hatodik. Premier: 2011. május 26. (via movieweb)
  • Az elmúlt napokban elárasztották a netet a The Losers poszterei és trailerei. A Vertigo-képregények alapján készülő látványos akciófilmet nagyjából úgy kell elképzelni, mintha Guy Ritchie vagy Robert Rodriguez rendezte volna az Ocean's Elevent: egy elárult CIA-s kommandós csapat beépül mindenhová és szétlő mindenkit, hogy bosszút állhasson néhai megbízóján. A Losersben két képregényfilmes veterán is szerepel: Jeffrey Dean Morgan volt a Watchmenben a Komédiás, Chris Evans Fáklyát alakította a Fantasztikus négyesben, és ő lesz az új Amerika  kapitány is. Zoe Saldanát már a Star Trekben is imádtuk, az Avatar óta pedig sorra kapja a főszerepeket, úgyhogy most az ő képét rakjuk ide. (via comingsoon.net)