Index Vakbarát Hírportál

Sandra Bullock hazavitte az Aranymálnát

2010.04.20. 09:55

A legrosszabb mozis alakításokat díjazó Aranymálna alapítója meglepő nyilatkozatban fordult az egyik nyerteshez. John Wilson arra kéri Sandra Bullockot, vigye vissza a díjat. A színésznő az eredeti szobrocskát vitte magával, nem pedig a szándékosan olcsó, igénytelen másolatot, amit rendszerint kiküldenek a pocsék alakításukért díjazott sztároknak.

Sandra Bullock meglepetésre személyesen jelent meg a díjátadón, és a zavarba jött szervező nagyot hibázott. A 30 éves, egyedi szobrot nyomta az All About Steve-ben nyújtott alakításáért díjazott színésznő kezébe. A díj egyedi, és nagy értéket jelenthet gyűjtők körében.

"Sandra annyira rohant, amikor átvette a legrosszabb színésznő díját, hogy véletlenül az eredeti, kézzel gyártott, 1980 óta használt díjjal a kezében távozott" - kente el a zavaros esetet a Telegraphban közölt nyilatkozat.

Bullock egyébként az egyetlen díjazott volt az Aranymálna történetében, aki ugyanabban az évben kapott Oscar-díjat is. A színésznő a The Blind Side című filmjéért pozitív elismerést kapott: a legjobb színésznő díját vehette át.